Cautare

3181 de rezultate pentru "banca otp bank" (3.61 secunde)
O familie fara copii, care castiga lunar 2.000 de lei, nu poate decat sa viseze la un credit, daca are deja un imprumut la banca. ... Am primit detalii despre "Prima Casa" de la BCR, Banca Transilvania si Pireus Bank.
Banca Transilvania, de exemplu, emite carduri personalizate pentru tineri (cu varste intre 15 si 26 de ani) - cardul de debit (cu reduceri) Euro
„Conditiile sunt mai stricte la banca“ Acest lucru este valabil si pentru creditele din magazine, mai ales ca asa-numitul credit doar cu buletinul nu a murit si, spun specialistii, în unele cazuri, impune costuri mai mari decât cele contractate în banca.
Aceasta deoarece, de câteva zile, cardurile Millenium emise de banca sunt restrictionate din cauza suspiciunilor de frauda, dupa ce sume între 200.000 si 300.000 de euro au fost furate recent. ... Acum merg sa îmi dea banca alt card în locul acestuia.
Aceasta deoarece, de câteva zile, cardurile Millenium emise de banca sunt restrictionate din cauza suspiciunilor de frauda, dupa ce sume între 200.000 si 300.000 de euro au fost furate recent. ... Acum merg sa îmi dea banca alt card în locul acestuia.
Comunicati cu banca Pentru ca fenomenul sa nu se amplifice, sfatul bancherilor pentru cei care intra în imposibilitate de plata este sa mergeti la banca, eventual la consilierul care i-a analizat dosarul, si sa-i explicati situatia în care va aflati, respectiv cu privire la nivelul actual al veniturilor.
Cum procedeaza insa banca daca restantierul nu are nici salariu, nici bunuri personale sau a plecat in strainatate? ... Aici ajung creditele de recuperat dupa ce banca a epuizat metodele amiabile de recuperare a debitului de la client. ... "Clientul este urmarit nonstop pana ce banca isi recupereaza creditul.
Asociatia Municipiilor din Romania (AMR), care reuneste reprezentantii primarilor de municipii, vrea sa infiinteze o banca a autoritatilor publice locale. La reuniunea Comitetului Director al AMR de la Sibiu, presedintele asociatiei, Adriean Videanu, a declarat ca "se asteapta la o opozitie a sistemului bancar" fata de viitoarea banca.
Daca firma la care lucreaza sotul sau sotia are credite neplatite la timp, atunci persoana care vrea sa faca un împrumut este refuzata de banca.
BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL) si-a lansat ieri, în mod oficial, operatiunile de economisire-creditare.
Banca Romaneasca este interesata de "expunerea politica" a clientilor sai, sub pretextul combaterii spalarii banilor. Persoanele fizice care au relatii cu banca respectiva sunt intrebate daca detin functii de conducere in regii, firme de stat sau daca sunt prieteni sau parteneri de afaceri ai unor persoane publice.
Ancheta a fost lansata dupa ce Fiscul italian a descoperit doua tranzactii suspecte intre Banca Vaticanului si doua banci italiene diferite. De asemenea, procurorii au confiscat 23 de milioane de euro pe care Banca Vaticanului a incercat sa ii transfere de la mica banca italiana Credito Artigianato.
Incepand cu luna februarie, Giulio Simonelli a preluat functia de director general al Banca Italo Romena, unul dintre jucatorii mici de pe piata bancara din Romania. ... Acesta din urma va ocupa o pozitie importanta in cadrul Grupului Veneto Banca, se arata intr-un comunicat de presa.
Cotidianul britanic "Financial Times” a publicat la sfirsitul lunii trecute un articol care arata ca CEC, cu active in valoare de un miliard de euro si cea mai buna infrastructura din tara comparativ cu celelalte banci, a trezit un real interes in rindul unor banci ca Erste Bank din Austria, HVB, Rabobank, OTP din Ungaria, Unicredito din Italia.
ßi Uniunea Nationala a Patronatului Roman (UNPR) solicita Guvernului sa stopeze procesul de privatizare a CEC, deoarece astfel "se distruge" o banca performanta si foarte necesara economiei romanesti.
In etapa finala a privatizarii CEC s-au calificat banca ungara OTP si National Bank of Greece. Statul, unicul actionar al CEC, a decis sa vanda 69,9% din actiuni, pachet in care este inclusa si cota de 9,9%, care, conform legii, revine Fondului Proprietatea.
In schimb, OTP Bank accepta moneda veche pana pe 15 ianuarie pentru persoanele juridice si pana pe 31 ianuarie pentru cele fizice, fara insa sa precizeze daca numai pentru plati sau si pentru preschimbare.
Ea a fost executata silit de banca pentru ca nu si-a platit ratele. ... In primavara anului 2013, OTP Bank a cerut executarea silita a vedetei pentru ca nu si-a platit un credit in valoare de aproximativ 460.000 de franci elvetieni.
Surse oficiale, citate de Mediafax, spun ca viitorii patroni ai CEC vor cere garantii ferme ca banca nu va fi obligata la plata despagubirilor. ... Investitorii de la CEC vor cere garantii ferme ca banca nu va fi obligata la plata despagubirilor", au adaugat aceleasi surse.
Raiffeisen Bank intrerupe serviciul de internet banking sambata seara, de la ora 21, pana duminica dimineata, la ora 6, in timp ce cardurile si bancomatele bancii nu vor putea fi folosite in dimineata de duminica pentru 45 de minute, intre 3:00 si 4:00, a anuntat, vineri, banca.
google-analytics.com